Tidiga projektskisser
2013-03-27 | 20:53:00
Publicerad i: Scrapbook,
 
Tänkte bara slänga upp lite skisser från mitt projekts första del. Projektet ser på många sätt väldigt olikt ut idag, men det är väldigt kul att gå tillbaka och titta på gamla skisser och se hur projektet har utvecklats och vilka delar som fortfarande finns kvar. Det roliga är att nästan varenda liten skiss innehåller någon liten detalj som har varit betydande för utvecklingen på ett eller annat sätt.

Fredag i studion
2013-03-22 | 13:06:00
Publicerad i: Arkitektur/Inredning, Scrapbook,
 
Sitter här ensam i en helt öde (och väldigt stökig) studio. Alla andra verkar ha tagit helg redan och då passar jag på att fira fredagseftermiddagen med att lägga upp fötterna på bordet, lyssna på musik och bygga modell. Ganska trevligt om det inte vore för att nacken blir så galet stel. Får nog ta och tigga till mig en massage ikväll tror jag :)

Nytt i filmhyllan
2013-03-08 | 21:22:00
Publicerad i: Musik/Film/Böcker,
 
Titta vad som kom på posten idag! Har längtat som tusan efter att få se Breaking Dawn. Eftersom jag inte gillar att gå på bio (och skulle framförallt aldrig se en film som Twilight på bio), så har jag inte sett den ännu. Så denna plus ett glas cola och lite choklad blir en perfekt fredagsunderhållning.  

Diverse skisser
2013-03-02 | 22:59:05
Publicerad i: Arkitektur/Inredning, Scrapbook,
 
Jag sitter och jobbar med min portfolio och hittade en himla massa skisser från olika projekt. Jag tycker att det är roligt att titta på gamla skisser och delar ur processen. Nästan mer än att titta på det färdiga resultatet. Varje skiss har sin egen historia som beskriver en tanke som uppkom under projektets gång. En del kan skymtas i slutresultatet medan andra idéer förkastades helt av en eller annan anledning.
 
Den sista bilden är väldigt typisk för mig. Alltid när jag ritar på ett projekt så sitter jag och gör sådana där små kladdskisser för varje liten idé som dyker upp. Det är mitt sätt att anteckna mina tankar.