Sverige vs Österrike
2014-10-25 | 13:02:08
Publicerad i: Illustrationer,
 
Jag fick ett litet tecknarryck häromdagen och tog fram papper och pennor. Det började med en Sverigekarta och när jag var klar med den var jag ju såklart tvungen att göra en av Österrike också. Men hur störigt är det inte att Österrike mest ser ut som någon slags zombiefierad fågel?
 

Tack!!!
2014-10-13 | 21:15:16
Publicerad i: Vardagligt,
 
Alltså wow! Vilken respons - helt otroligt! Jag är forfarande lite i chock över alla kommentarer som har trillat in under helgen efter att jag publicerade bilderna från Trolltunga. Jag spenderade helgen på landet, och slarvig som jag är hade jag glömt mobilladdaren hemma = internetlös helga helgen. Gissa om jag blev förvånad när jag såg att jag inte bara har varit med på förstasidan på blogg.se utan också fått hundratals besökare och hundra (!!) superfina kommentarer. På min lilla blogg!?
 
Hur som helst, jag vill bara skicka ett jättestort tack till alla som har tagit sig tid att kika runt och kommentera!
 
Kram på er!
 

Förtrollande Trolltunga
2014-10-07 | 23:03:34
Publicerad i: Foto, Resor,
 
Det utan tvekan mest spektakulära under vår Norgeresa var vandringen vi gjorde till Trolltunga - ett klippblock som sticker rakt ut från berget som en tunga. Behöver jag säga att det var helt amazing? Vandringen fram och tillbaka tog oss ungefär tio timmar och trots att jag var gråtfärdig av trötthet den sista kilometern och jag hade träningsvärken från helvetet dagen efter var det sååå värt det. Kan inte fatta att den här platsen inte ligger mer än några timmars bilkörning (och ett antal timmars vandring) ifrån Sverige. Helt otroligt!

Sånt som jag vill ha
2014-10-02 | 22:11:02
Publicerad i: Arkitektur/Inredning,
1.[länk] 2.[länk] 3.[länk] 4.[länk] 5.[länk]
 
Åh jag har hittat så mycket fint som får vill-ha-genen att gå på högvarv. Örngotten till bäddseten har redan införskaffats tillsammans med två stoooora sköna kuddar. Mattan bara måste jag ha - helt rätt färgkombination och ett grafiskt mönster som inte blir för mycket. Tråkigt nog får den nog inte riktigt plats i min lägenhet, men jag måste nog ändå köpa den för framtida bruk. Lampan har jag egentligen inte heller plats för men jag har letat efter en schysst skrivbordslampa länge, som det är nu blir jag tokig så snart det börjar skymma det allra minsta och jag försöker rita ett rakt streck med en linjal (Hej slagskugga!). Och skrivbordsprylarna för att skrivbordsprylar alltid är kul och för att den blå färgen är helt fantastiskt fin!