Julfix
2014-11-28 | 19:59:11
Publicerad i: Vardagligt,
 
Idag passade jag på att utnyttja mina lediga timmar till att städa och fixa lite i lägenheten inför advent. Nu saknas bara några blockljus så är adventsljusstaken fixad också. Önskar att jag kunde fira första adventshelgen liggandes på soffan, med tända ljus omkring mig och försöka kurera min onda rygg, men en jobbhelg väntar. Så jag får ta igen den där myshelgen nästa vecka istället.

Norsk bildbomb II
2014-11-10 | 17:18:00
Publicerad i: Foto, Resor,
Vøringsfossen
 
Hardangervidda
 
Aurlandsdalen
 
Flåm
 
Stegastein
 
Bjørgavegen
 
Den tredje - och troligtvis sista - skörden av bilder från Norgeresan. Jag vet att jag skrivit det förr, men jädrar vad fint det var! Varje gång jag går igenom bilderna blir jag tagen på nytt. Så istället för att upprepa mig ännu en gång låter jag bilderna tala för sig själva. Och Norge - vi ses igen!

Oktobernatt
2014-11-08 | 20:02:34
Publicerad i: Foto,
 
En oktoberkväll på landet. Barfota och iklädd endast badkläder, shorts och en tröja ska jag precis bege mig ned till bastun när jag får syn på den klaraste fullmånen som speglar sig i det spegelblanka vattnet. Plötsligt är alla tankar på bastubad som bortblåsta och jag ränner runt som en galning för att hitta kamera och stativ. På mina bara fötter springer jag sedan ut för att hitta den perfekta platsen för att fota den magiska månen. Till min besvikelse upptäcker jag att den enda platsen där speglingen syns i vattnet är ifrån flytbryggan. Jag gör några tappra försök att ställa kameran på bryggan, sätta på självutlösaren och sedan stå blickstilla för att förhindra skakningsoskärpa. Hur tror ni att detta gick? Nä, precis - sådääär... Istället får jag nöja mig med några bilder på stjärnhimlen innan jag med stelfrusna fötter rusar in i bastun för att värma mig.