New York // High Line
2013-09-29 | 20:48:20
Publicerad i: Foto, Resor,

Av en slump sprang vi på denna park som är byggd på en gammal övergiven järnväg på västra Manhattan. En blanding av promenadstråk, parkmiljöer, restauranger, kaféer, utsiktspunkter och platser för avkoppling. Jag tyckte att denna plats var oväntat trevlig och jag hade gärna promenerat här en liten stund till. 
 
 

Favoriterna
2013-09-14 | 10:08:14
Publicerad i: Foto, Vardagligt,
 
Det här med att jobba flera dagar i rad, från tio till nitton, och sedan ha en enda ledig dag innan det är dags att jobba ytterligare några dagar... Då spenderas den enda dagen mer åt att bocka av alla "måsten" än att faktiskt vara ledig.
 
I torsdags rensade jag till exempel garderoben och gjorde då upptäckten att jag hade fyra par svarta converse liggandes där inne. Jag köpte mina första svarta 2008 och jag tror inte att det är alltför svårt att gissa vilka som har varit mina favoritskor sedan dess.

New York // Chelsea Market
2013-09-10 | 23:13:01
Publicerad i: Foto, Resor,
 
Här är lite bilder från Chelsea Market, en gammal kakfabrik som är omgjort till ett slags köpcentrum/food court. Fint, fint, fint - massa, massa, massa folk.
 

New York // 9/11 Memorial
2013-09-08 | 22:53:53
Publicerad i: Foto, Resor,
 
Här är några bilder från minnesplatsen av World Trade Center. Jag tycker att platsen var väldigt fin gjord, med vattenfallen, de ingraverade namnen och de omgivande träden. Och inramningen med skyskrapor i olika varianter och storlekar. Dock var det en ganska konstig känsla att besöka platsen. Man vet så himla mycket om det som hänt här, och ändå kan man inte i sin vildaste fantasi föreställa sig det. Att en helt vanlig, solig dag, säkert inte helt olik från denna, vänds plötsligt hela världen uppochner.
 

New York // Central Park
2013-09-06 | 21:46:25
Publicerad i: Foto, Resor,
 
Det blev ett par besök i Central Park under vistelsen i New York. Riktigt skönt med något slags lugn mitt i kaoset. Mina favoriter var alla fina broar och den häftiga inramningen av skyskrapor.

New York // Times Square
2013-09-02 | 17:03:00
Publicerad i: Foto, Resor,
 
Sommarens första resa gick alltså till New York! Att jag tyckte att det var ashäftigt och helt galet behöver jag väl knappt skriva? Dessa bilder är från första dagen då vi besökte Times Square och jag var helt fascinerad över alla människor, bilar, byggnader och allt ljud.
 

Första september
2013-09-01 | 13:25:15
Publicerad i: Vardagligt,
 
Första september idag och jag har ca 2000 RAW-filer från sommarens äventyr som ligger och väntar på att bli uppmärksammade. Jag har haft en riktigt bra sommar bestående av resor och trevligt sällskap, men också en hel del jobb. Jag tänker att istället för att ladda upp hela sommarens bilder i ett inlägg så delar jag upp det och gör inlägg varteftersom jag hinner med att redigera bilderna. På så sätt kan jag också hålla kvar lite sommar i bloggen även nu när höstmörkret börjar göra sig påminnt.