Virrpanna
2013-10-29 | 22:11:43
Publicerad i: Vardagligt,
 
Förvirringen och tankspriddheten är total. Eftersom jag inte har något regelbundet schema där jag jobbar måndag till fredag och har lediga helger har jag helt tappat vecko-orienteringen. Idag gick jag till jobbet tre timmar för tidigt, fullständigt omedveten om att det var tisdag och jag kunde ha tagit en skön och välbehövlig sovmorgon. Hade jag kunnat hade jag nog lagt mig på golvet och gråtit en stund när mitt misstag uppdagades. Det hade väl varit okej om det var det enda tankspridda jag gjort de senaste veckorna, men såna här saker har jag gjort nästan dagligen i säkert en månads tid nu. Just nu känner jag mest; Låt mig gå i ide en månad och väck mig när november har passerat!

Pysselcravings
2013-10-25 | 23:26:05
Publicerad i: Scrapbook,
 
Jag tycker för det mesta om mitt jobb, men en stor nackdel är att jag inte får utlopp för min kreativitet på samma sätt som jag har fått varje dag under mina fem år som arkitektstudent. Så ikväll när jag hade lägenheten för mig själv passade jag på att fylla hela soffbordet med fotografier för att pyssla med mitt Irlands-album som har blivit bortglömt alltför länge (herregud, jag har redan varit hemma i nästan 1½ år... ). Riktigt skönt att få pyssla av mig lite iallafall, och jag hoppas att det inte ska behöva dröja såhär länge tills nästa gång.

Nytt från Daughtry
2013-10-23 | 20:59:25
Publicerad i: Musik/Film/Böcker,
 
Åååh! Längtan jag känner när jag vet att det är bra musik på gång!

Vilse på ön
2013-10-04 | 21:01:05
Publicerad i: Foto,
 
Höstpromenad på landet förra helgen. Jag klafsade runt i mina asgrymma gummistövlar och fotade alla typiskt höstiga saker jag såg. Familjen tröttnade på att vänta och gick i förväg och bara några minuter efter att den nedersta bilden var tagen gick jag vilse och fick ta en lång omväg för att komma hem...