World Without End
2012-11-23 | 19:43:00
Publicerad i: Musik/Film/Böcker,
 
Åh vad jag har längtat, och idag kom den på posten. World Without End, uppföljaren på serien The Pillars of the Earth på dvd. Så nu är ljusen tända och första skivan är laddad. Åtta timmars medeltidsdrama - I can't wait!

Kommentarer
thelenaelisastory.blogg.se - http://thelenaelisastory.blogg.se/
2014-10-12 | 23:21:44

Pillars of the Earth är min favoritserie. Försökte gilla uppföljaren med, men det fastnade inte hos mig, vet inte riktigt varför. Kan iofs ha att göra med att nästan alla mina favorit engelska skådespelare är med i Pillars :P

Svar: Kul att du gillar serien, och jag håller med dig, Pillars of the Earth är helt klart en favorit - både när det gäller serien och boken. Jag gillade World Without End också, mest för att jag gillar Ken Folletts sätt att skriva men fastnade inte alls på samma sätt som Pillars. För mig tror jag det var mycket att både karaktärerna och storyn i Pillars kändes mer spännande. Och som du säger; riktigt bra skådespelare i Pillars :)
None None


thelenaelisastory.blogg.se - http://thelenaelisastory.blogg.se/
2014-10-15 | 20:39:47

Håller med dig där, historien var bra mer intressant och spännande i Pillars än World Without End. Hände lite mer saker också. Alla karaktärer, kungar, kriget. Har du någon favoritkaraktär i Pillars då? Eller någon speciell händelse som du gillar lite mer? Så kul att träffa någon annan som gillar den bokserien med :P Har du läst något mer av Ken Follett?

Svar: Åh om jag måste välja en karaktär så är det ju Jack, men det jag gillar mycket med Pillars är att man får lära känna så många olika karaktärer och jag fastnar på ett eller annat sätt för nästan alla :) Har nog ingen favorithändelse men gillar allt som har med bygget att göra (arkitekt och nördig som man är.. ) hahaFörutom Pillars och World Without End har jag läst Fall of Giants och Winter of the World som också är super och väntar nu spänt på att den tredje boken i serien ska komma ut i pocket (ogillar tjocka böcker med hård pärm ^^ ). Om du inte läst dom och gillar historia så kan jag verkligen rekommendera :)

(..och där kom ett svar på din kommentar typ 100 år senare.. oops)
None None


2014-10-26 | 10:34:59

Ja jag vill verkligen läsa dem men som sagt inbundna tjocka böcker är inte så jätteroligt att läsa, men är historienörd och älskar engelsk historia så Pillars var bara sådär perfekt. Måste försöka läsa Ken Folletts resterande böcker med, men de är ju så långa och andra böcker ska hinnas med att läsas också :P





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback